Cu siguranta ca nimic ce tine de acest domeniu nu reprezinta subiecte despre care cei indoliati sa poata vorbi cu placere. Sunt insa evenimente prin care toti trec la un moment dat si pentru care trebuie sa fie pregatiti cum se cuvine pentru a intampina fiecare situatie corespunzator. Pierderea cuiva apropiat va fi intotdeauna un motiv de intristare si cu atat mai mare va fi durerea cu cat decesul se produce pe alt teritoriu si nu in tara de provenienta. In acest caz sunt necesare serviciile de repatriere, care pot ridica destul de multe probleme celor care se ocupa de asta.

transport funerar international

Pe langa funerariile ce se impun a fi pregatite, aducerea trupului neinsufletit acasa trebuie sa fie facuta de o persoana care stie cum se desfasoara procedura intreaga. De obicei cei mai multi apeleaza la ajutorul unei firme de funerare care ofera si astfel de servicii. Recomandam aceasta optiune, pe care de altfel si noi o punem la dispozitie pentru o cat mai buna desfasurare a lucrurilor. Intampinarea tuturor provocarilor pe care le prespune aducerea sicriului cu trupul neinsufletit la locul de domiciliu necesita nu doar concentrare, dar si un efort din partea celui responsabil cu asta.

Serviciile de repatriere – un ajutor indispensabil pentru cei indoliati

Pentru ca durerea este cu atat mai mare cu cat incepe intregul lant de proceduri, se impun tot felul de reguli si de legi, veti vedea ca numirea unui profesionist care sa stie care sunt normele si regulamentarile legislative ce se impun in tara straina din care urmeaza aducerea decedatului este solutia optima.

Din dorinta de a va ajuta in acest sens, va intampinam cu servicii de repatriere complete, disponibile la nivel global. Acestea vizeaza atat intocmirea actelor necesare in aceasta privinta, cat si asigurarea transportului funerar international necesar.

transport funerar repatrieri

Transportul international se realizeaza, dupa nevoie, rutier sau aerian. Personalul firmei are in vedere toate procedurile ce se impun – cel putin in ceea ce ne priveste. Intotdeauna trupul neinsufletit se aseaza intr-un sicriu realizat din zinc pentru a fi transportat. De asemenea, dupa cum se impune de altfel, transportul se realizeaza intr-un vehicul dotat cu sistem care permite controlarea temperaturii pentru a ajunge in conditii optime la destinatie.

Cat despre imbalsamarea trupului neinsufletit, acesta este un aspect care ramane strict la alegerea familiei intrucat nu exista nici o regula care sa o impuna in astfel de situatii.

In conditiile in care apelati la ajutor specializat in aceasta privinta, firma este responsabila de obtinerea documentelor de care este nevoie pentru a putea realiza transportul decedatului in tara natala. A se avea in vedere insa ca imbalsamarea nu mai este optionala in cazul transportului aerian, aceasta fiind obligatorie. Dupa cum este de asteptat, transportul cu avionul va avea un cost mai ridicat decat alternativa, iar documentele de care va fi nevoie in acest sens vor fi desigur mai multe.

Sunt si situatii in care familia opteaza pentru transportarea cenusii, dupa ce se realizeaza procesul de incinerare in tara straina. Si in acest sens va putem fi de folos in identificarea unui crematoriu potrivit care sa se ocupe de acesta etapa, ulterior de gasirea unei companii aeriene care sa aiba un pret rentabil pentru transportul de sicrie.

Cei care nu au mai avut nici un fel de tangente sau care nu au mai trecut prin situatii asemanatoare care sa necesite repatrierea ar trebui sa aiba in vedere un ajutor profesional. Recomandam asta pentru ca se poate ajunge la costuri deosebit de ridicate, mai ales cand nu nimic cu privire la repatriere nu este familiar persoanei in cauza.

Venim in sprijinul dumneavoastra cu servicii de repatriere decedati complete, oferindu-va tot sprijinul de care aveti nevoie in acest proces epuizant. Regasiti in lista noastra de servicii toate informatiile de care aveti nevoie cu privire la acestea. Pentru orice nelamuriri si intrebari puteti contacta unul dintre reprezentantii nostri.

Categorii: Servicii funerare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *