Dupa cum bine stiti, la Rarox puteti opta pentru diversitatea de servicii funerare, individual sau nu. Unele dintre acestea fac parte din pachete de servicii ce pot fi platite pe baza de talon de pensie. Sunt 4 variante in acest sens, pe care le detaliem in randurile ce urmeaza.

Cum aleg, cum platesc un pachet de servicii de tip Talon de Pensie

Pachetele de servicii la categoria celor ce pot fi platite pe baza de talon de pensie sunt in numar de 4. Acestea le puteti alege din catalogul nostru de servicii. Despre ce cuprind acestea, dat fiind ca sunt diferite si ca tarifare, regasiti detalii in cadrul paginii noastre, aici.

Am gandit astfel de pachete de servicii tocmai pentru a va usura munca, pentru a cumula in acelasi pachet de servicii mai tot ce este necesar pentru ca familia indoliata sa inceapa pregatirile pentru marea zi a inmormantarii.

Trebuie sa stiti ca plata unuia din cele 4 pachete de servicii se va realiza in prima faza cu talonul de pensie, ca o garantie a sumei de bani ce o puteti deconta de la stat. Se numeste ajutor de inmormantare si are un cuantum diferit in functie de statutul defunctului. Pentru cei ce au fost asigurati, suma este una mai mare. In functie de acest cuantum, puteti selecta serviciile funerare necesare.

Mentiuni

  • Asigurati-va ca ati inclus in pachetele de servicii si transportul si manipularea defunctului.

Asta pentru ca cele doua servicii sunt printre cele mai importante sau greu de realizat. Personalul nostru este unul cu experienta si astfel va poate ajuta si cu astfel de cerinte. In plus, la capitolul transport va punem la dispozitie si flota auto diversa, inclusiv limuzina.

  • Accesoriile funerare nu sunt de neglijat.

De la lumanari la prosoape, accesorii funerare diverse va sunt necesare. Acestea fac de asemenea parte din pachetele noastre de servicii si sunt negresit importante la randul lor. Traditional vorbind, inmormantarile sunt un lung sir de indatoriri si din respect pentru acestea multi prefera sa urmeze intocmai aceste ritualuri.

  • Coroana funerarea nu este de fiecare data inclusa, insa in mod cert este necesara.

Coroana de flori face parte din categoria de articole funerare absolut necesare. Cel putin in ceea ce priveste familia indoliata, aceasta va depune o coroana la capataiul defunctului. Varietatea de optiuni va este favorabila. La noi veti gasi inclusiv modele unice, in forma de cruce spre exemplu.

Un consultant Rarox va este la dispozitie pentru a va lamuri cu privire la toate serviciile noastre. Detalii in cadrul paginii noastre oficiale, funerarenonstop-bucuresti.ro.

Categorii: Informatii utile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *