Covid19 este un cosmar pe care il traim cu totii. Din pacate, prea multi pierd lupta cu acest virus nemilos, asa ca este probabil sa va confruntati cu pierderea unei persoane dragi mult prea devreme. Organizarea inmormantarii in astfel de cazuri trebuie urgentata. Aveti nevoie, poate mai mult ca oricand, de servicii funerare.

Cum organizati inmormantarea in vremuri de pandemie

Daca defunctul a fost declarat bolnav de Covid veti prelua trupul neinsufletit de la morga. O singura persoana din familie poate sa il vada si sa il identifice. Ridicarea acestuia de la morga implica automat si nevoia de serviciu de transport funerar, de punere in sicriu.

Va punem la dispozitie!

Sicrie standard, economice sau de lux, disponibile imediat in stoc pentru a fi utilizate.

Sicrie echipate complet, pentru a nu mai fi nevoie si de alte achizitii separat, de accesorii.

Cruce in set, asortata cromatic cu sicriul ales, pe care o vom personaliza imediat cu numele defunctului si data nasterii si a decesului, asa cum traditional se impune.

Servicii diverse, de la transport funerar inclusiv cu limuzina, manipulare defunct si pana la pachetele de alimente necesare la biserica, colaci, vin, coliva etc.

Aici pachetele noastre complete.

Sicriul ramane sigilat si este preluat imediat si trimis spre cimitir. Legea in vigoare nu va permite sa mai urmati clasica varianta de priveghere, cu durata de 3 zile cum se obisnuia. In aceeasi zi, in decurs de cateva ore distanta trebuie sa inhumati defunctul. Serviciul religios va fi minimalist si el, dat fiind ca este indicat sa nu mentineti sicriul in biserica, purtat la diverse capele etc. Cei care vor manipula sicriul poarta echipament complet de protectie, pentru a preveni raspandirea virusului, asa cum sunt standardele actuale in aceste cazuri.

Nu se mai impune imbalsamarea sau constatarea de deces, daca decesul a survenit in institutie spitaliceasca. Aveti insa nevoie de transport funerar adecvat, de coroana de flori depusa la capataiul celui ce v-a fost om drag in viata.

Inmormantarea este usor diferita si mai aproape de normalitate daca defunctul nu a fost declarat ca fiind bolnav de Covid19.  In aceste cazuri se impune doar a lua masuri necesare privind distantarea, numarul participantilor la eveniment va fi unul restrans, insa este permis sa lasati sicriul deschis, sa urmati privegherea vreme de 3 zile, in conditii optime si in spatiu special amenajat. Puteti opta si pentru un capac frigorific pentru mentinerea trupului neinsufletit in stare optima pana la inhumare.

Rarox va ofera servicii funerare complete, optime, non stop, indiferent ca traim vremuri de pandemie sau nu. Din respect si cinste pentru amintirea celor care au facut parte din viata voastra, oferiti-le un ultim omagiu si o inmormantare cum se cuvine.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *