Momentul dureros in care trebuie sa alegeti un sicriu pentru un membru drag din viata dumneavoastra este poate unul din cele mai grele din tot ce urmeaza. Vor conta dimensiunile si nu numai. Pentru ca de cele mai multe ori la mijloc sunt si pretentii financiare, bugetul va dicta in mare parte orice alegere.

Cat costa un sicriu

Preturile pot varia, intre 300 si peste 1000 de lei. Este vorba de materiale folosite, tip de sicriu, modul in care au fost lucrate. La fel ca si in alte cazuri de produse si aici vorbim despre gama de lux, despre preturi accesibile sau cele mici. Optiuni sunt pentru toate buzunarele. Dintre cele mai scumpe sunt sicriele ce au capac dublu, permit deschiderea partiala si deci exclud efortul de a mai manipula separat capacul sicriului. Dintre cele mai ieftine sunt cele care nu tin cont de un design anume. Au o forma si aspect comun.

In ofertele noastre veti gasi sicrie speciale, cele mici albe, pentru copii, oseminte, cele mari pentru persoane de greutate mare, XXL. Varietatea de sicrie va permite sa alegeti ce este potrivit cazului – din gama social sunt cele mai ieftine, dispunem de variante standard, pret mediu, sau gama de lux.

Oferte personalizate

Intelegem cata presiune exista in astfel de momente; vestea mortii, durerea nesfarsita, pregatirile ce urmeaza, organizarea evenimentului funerar, emotiile profunde si clipa despartirii, a ultimei zile pe pamant alaturi de omul drag pe care l-ati pierdut. Dogmele crestine dicteaza necesitatea unor articole funerare fara de care nu poate fi organizata inmormantarea. Asadar, la pachet cu sicriul trebuie aleasa o cruce si alte accesorii funerare.

Pentru a optimiza costurile mai avantajoase par sa fie pachetele funerare. Dispunem de variante de acest gen, oferte ce se pliaza pe buget minim sau de lux. Acolo unde este posibil, cand defunctul a avut statut de pensionar, pot fi platite serviciile funerare pe baza de talon de pensie.

Pachetele funerare includ, dupa caz: sicriu in set cu o cruce ce va fi inscriptionata cu numele defunctului, coroana de flori si o serie de alte accesorii funerare.

Nota: sicriele din gama noastra sunt toate accesorizate asa cum se cuvine, cu orar, cu perna, panza alba, deci tot ce trebuie conform traditiilor si a dogmelor crestin ortodoxe.

Va asteptam in cadrul paginii noastre funerarenonstop-bucuresti.ro pentru consiliere profesionala si o alegere optima a sicriului, in functie de buget.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *